Rólunk

mini HOTEL - NAGYOKNAK is!

A miniHotel Pápa, Magyarország egyik legszebb barokk kisvárosában a Bakony és a Kisalföld találkozásánál helyezkedik el. Mint a miniHotel Pápa üzemeltetői valljuk, hogy egy kis felfrissülés mindenkinek jár a legkisebbektől egészen az idősekig, az üzleti céllal utazóktól a nyaralásra vágyókig. A feltöltődni vágyók közvetlen összeköttetéssel vehetik igénybe a Várkertfürdőt korlátlan belépéssel. Kedvükre használhatják a termálfürdőt a szaunavilággal, az uszodát vagy a nyári hónapokban akár a strandot csúszdákkal.
A miniHotel egy épületben található a fürdővel, és a Wellness részleggel.
a

Kedvező árak és szolgáltatások

Nézze meg ajánlatainkat, és döntsön! Ár/érték és minőség szempontjából verhetetlen.

a

Ingyenes lemondás

Jelezze, foglalás napjától számított 48 órán belül, ha mégsem tud eljönni.

Csendes órák

Hangoskodással ne zavarják egymást, különös tekintettel 22-06 óra közötti időintervallumban.

a

Fizetési opciók

Foglaljon szállást online, fizessen Mastercard, Visa, American express, vagy szép kártyával.

Legjobb helyen

A legközelebb a Várkertfürdőhöz, a legtávolabb a város zajától. Wellness, uszoda, strand, masszázs, gyógyászat és sok más!

a

Speciális ajánlatok

Kövesse facebook és weboldalunkat az aktuális akciókról, lehetőségekről.

Kikapcsolódás a közelben

Pápa városának történelmi emlékei, építészeti öröksége, természeti értékei, kulturális élete és turisztikai attrakciói többnapos tartózkodásra való programlehetőséget és látnivalót kínálnak a városba érkezőknek. Pápa Város Önkormányzatának és a település vállalkozásainak idegenforgalmi fejlesztései eredményeképpen a városban eltöltött vendégéjszakák száma évről évre emelkedik. Jelentős arányt képvisel az egynapos turizmus a helyi idegenforgalomban, mely leginkább a város nagyrendezvényeihez kapcsolódik. A Pápai Bázisrepülőtéren 12 nemzet együttműködésével működő SAC-program a hivatásturizmus fellendülését eredményezte a városban, hiszen a reptéren rendszeresen zajlanak többnapos szakmai programok, és évente több alkalommal tartanak nagy létszámú nemzetközi katonai gyakorlatot, melyek résztvevői magas színvonalú szálláshelyekre tartanak igényt. Nagy lehetőségeket rejt a kerékpáros turizmus is, hiszen a városon túl számos kirándulóhely, látnivaló érhető el kerékpárúton is. A város egységes turisztikai termékként való népszerűsítése az elmúlt években - az Esterházy-kastély megnyitásával - kezdődhetett meg, a desztináció ismertségének erősítésére Pápa Város Önkormányzata is jelentős energiát és forrást biztosít. Az egyes turisztikai szereplők együttes fellépése a nagyközönség előtt bevett és sikeres gyakorlat, melynek elemei a közös kiadványok, a város megjelenése a hazai és külföldi idegenforgalmi kiállításokon és a város turisztikai honlapja. Az idegenforgalmi fejlesztések és az önkormányzati elvárások a továbbiakban is arra irányulnak, hogy Pápa, mint egységes turisztikai termék jelenjen meg a piacon, és ez a megjelenés egyre határozottabbá váljék Magyarország és Európa idegenforgalmi térképén.

"Nagyszerű hely"

Átutazóban voltam Pápán. Örülök, hogy felfedeztem ezt a kis gyöngyszeremet. Szép környék, sok látnivalóval! Mindenkinek érdemes kipróbálni!

Kiss Beáta

"Pihentető környezet"

Kellemes kikapcsolódásban volt részünk a mini Hotelben. Nagyszerű, hogy egy karnyújtásnyira van a Wellness részleg. Testpeeling, aromafürdő, sós fürdő, talpmasszázs, frissítő masszázs, és még sorolhatnám!

Horváth Csabáné

"Felfedezés"

Párommal az elsők között lehettünk, akik felfedezték a mini Hotel szépségeit. Szép új környezet, kedves recepciós hölgy.

Kovács Józsefné

Képgalériánk