Házirend

Tisztelt Vendégeink!

Köszöntjük Önöket a Pápai mini Hotelben, kellemes pihenést és élményekben gazdag kikapcsolódást kívánunk. Szállodánk munkatársai napról-napra azon fáradoznak, hogy az itt eltöltött idő élményekben gazdag legyen és újból köszönthessük Önt egy következő alkalommal. Ehhez azonban nélkülözhetetlen vendégeink együttműködése. Az alábbiakban megfogalmazott normák figyelembe vétele és betartása ennek érdekében szükséges.

Bejelentkezés:

A vendégek az érkezés napján 14:00 órától foglalhatják el szobájukat. Korábbi érkezés lehetséges felár ellenében. Vendégeink a recepción szobakulcsot kapnak a bejelentőlap kitöltése után. A kulcs elvesztése esetén 15.000Ft díjat számítunk fel.

Kijelentkezés:

A vendég köteles elhagyni a szobáját minden csomagjával a távozás napján 10:00 óráig és a szobakulcsot leadni a recepción. Késői kijelentkezésre is van lehetőség felár ellenében. Távozás előtt a vendég köteles kiegyenlíteni tartózkodása és minden egyéb igénybe vett szolgáltatás ellenértékét.

Részletek:

Csak bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak a vendégszobákban, látogatót csak a recepción tudnak fogadni. A vendég látogatója magatartásáért és esetleges szándékos károkozásáért felelősséget vállal.

14 éven aluli vendég csak szülő vagy gondviselő kíséretében veheti igénybe szállodánkat.

Kérjük tartsák tiszteletben a többi vendég pihenését, hangoskodással ne zavarják egymást, különös tekintettel 22-06 óra közötti időintervallumban.

A szálloda területén 18 életévét be nem töltött személy szeszes italt nem fogyaszthat.

A szállodai szobákban elhelyezett eszközöket a vendég köteles rendeltetésszerűen használni. Amennyiben a nem rendeltetésszerű használatból adódóan kár származik, a vendég köteles az okozott kárt megtéríteni. A szállodai berendezéseket, használati tárgyakat kivinni a szálloda területéről tilos. Eszköz meghibásodása esetén a vendég köteles a szálloda személyzetét értesíteni.

A szállodában szélessávú internet áll a vendégek rendelkezésére. Wifi kód a recepción igényelhető.

A szállodai szobáinkban kisállatot és egyéb négylábút nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.

A szálloda közösségi tereiben kamerarendszer üzemel személy- és a vagyonbiztonság érdekében.

A szállodában tűzjelző rendszer működik. A vendég tűz esetén köteles a szobákban elhelyezett menekülési útvonalat, illetve a kiérkező tűzoltó utasításait követni.

Tűz észlelése esetén a vendégnek kötelessége értesíteni a recepciót. Tűzoltó palack a szállodai folyosókon található.

A szobákban tilos üzemeltetni otthonról hozott és a megszokott, utazáshoz nem szükséges elektromos berendezéseket- ide nem értve a telefontöltőt, laptopot, tabletet stb.

A szálloda teljes területén tilos a dohányzás és az elektromos cigaretta használata. Ennek értelmében a vendégszobákban, folyosón és egyéb közösségi terekben, valamint a szálloda nyílt területein, kivéve a dohányzásra kijelölt helyeket. Ennek megsértése esetén 20.000 Ft felárat számítunk fel extra takarítás miatt.

A szálloda takarítását fél 9-től végzik munkatársaink. Amennyiben kiakasztja a vendég a „NE ZAVARJ” táblát a szobája külső kilincsére, úgy a szálloda munkatársai nem lépnek be a jelzett szobákba. Amennyiben ez a jelzés az elutazás napján kerül ki egy ajtóra, úgy a szállodai munkatársak 10:00 óra után bármikor bemehetnek a szobába.

A szálloda jogosult a szálláshely-szolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felbontani, ha a vendég nem rendeltetésszerűen használja a kiadott szobát, illetve nem tartja a szálloda házirendjét.

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szálloda működésével, szobáival, vagy más vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételeiket haladéktalanul szíveskedjenek jelezni, hogy a megoldás a lehető leggyorsabban megszülessen. Utólagos észrevételeket nem tudunk hatékonyan kezelni.

Együttműködésüket megköszönve kellemes időtöltést kívánunk szállodánkban!